Tuesday, January 11, 2011

Kisah Yang Tergendala..

Assalamualaikum. Salam sejahtera. Salam muhibah dan salam satuuuuu Malaysia!!

Ceh! Teringat zaman PLKN pulak, zaman tengah famous gituu.. (perasan seketika)
hello! Siapa kata PLKN tak best?? best tau. Tiba-tiba, aku terkenang pulak cerita lama, aaaaah! Malaslah! Aku xnak jadikan entry aku jiwang semacam. (sekali-sekala takpelaa.. hee) 
Well, kewujudan entry ini hanya untuk menghilangkan bosan semata-mata.

And.. By the way,
tak lupa juga aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Venicia Danny Nayob kerana telah mengajar dan mancantikkan blog aku ini..

Vee, 
kau tak payah nak kembang kuncup k??
habis ranap entry aku
tunggang terbalik kau kerjakan
but, anyway thanxx dear
Hee..


Hmm.. Malam tadi, aku telah meluahkan perasaan 'sebenar' aku terhadap org yang aku sayang..


Ehem!!
What im trying to say is.. i need a 'break'.. Its not like im wanna break his heart.. Adooyai.. Pening kepala otak aku.. Ingat aku ni heartbreaker ke??
 Aku tidak sekejam itu.. T_T

Hmm.. Tapi, hakikatnya. Aku pernah bertindak kejam terhadap dia.. Aku percaya pada dia. Aku tahu dia setia. Tapi, itulah aku, im not ready for a serious relationship. Tapi, aku juga taknak ambil risiko untuk kehilangan orang yang baik macam dia..

Cikgu Mustaqimah pernah cakap,,

iklan seketika..

'kalau awak menolak seseorang yang baik, awak takkan dapat orang yang lebih baik dari orang yang awak tolak sebelumnya'
Excuse me!
bukan tolak main tolak-tolak k??
tapi tolak reject perasaan cinta dari seseorang..

Alamak,, makin jiwang!!

Hmm..

Oklaa.. Aku perlu berterus terang pada dia. Mmg cerita ni dah lama berlalu. Tapi, aku tetap tak tenang selagi tak cerita pasal benda ni.. Tapi, kata orang. Perkara yang silam dan pahit tak perlu diceritakan dan tak perlu dikenang untuk kebaikan dua2 pihak.

Well, i think,, she's right.

Dulu, aku ada kenal seorang mamat ni.. Orangnya sgt2 la annoying pada mata aku, alamaklumkah. Time tu, aku dah berpunya dan langsung takde sekelunit pun niat nak pasang spaarepart, sparetyre, mahupun spare2 yang wujud didunia ini.
Well, apa nak buat, dahla aku menyampah dgn dia. Boleh pulakk dia beramah mesra dengan aku.. hadoiyai..
Tapi, apa pun, aku teruskan berkawan dengan dia sebab kami 1 group. 

Tetapi, 
setelah beberapa minggu.. Lain pulak jadinya..
Dari kawan, dia anggap aku lebih dari kawan, dan disitu bermulalah kisah 'percintaan tidak rasmi' diantara kami

1 comment: